Presentation

Bild på Joakim Alskog, Kenneth Wahlby och Mats Nilmalm i det gotländska kooperativa företaget Baltic Sea Design.

Välkommen till Baltic Sea Design!

Vi är en ekonomisk förening som designar och tillverkar möbler, leksaker och presentartiklar. Baltic Sea Design består av tre personer, Joakim Alskog, Kenneth Wahlby och Mats Nilmalm.

Basen i vårt arbete är att skissa för hand och göra arbetsritningar. Vi gör även prototyper i framförallt trä, men har ingen massproduktion. Vi söker skönheten i vårt designarbete.

Befintligt sortiment

Vi erbjuder bl a produkter från vårt befintliga sortiment. Välkommen att titta närmare på våra artiklar under menyvalet katalog. Har du idéer eller önskemål om nya produkter? Vi fokuserar på nära relationer till våra kunder. Vi förverkligar dina idéer och utvecklar produkter efter dina behov och personliga önskemål.

Nya idéer och önskemål

Du är välkommen att kontakta oss för att exempelvis beställa något nytt eller för att utveckla produkter efter dina önskemål. Vi diskuterar gärna nya uppslag eller artiklar i stil med befintligt sortiment.
Du är naturligtvis också välkommen att höra av dig om du är allmänt intresserad av det vi gör eller vill fråga något. Du kontaktar oss enklast per telefon eller epost enligt uppgifterna på vår kontaktsida.

Framtidsplaner

Vår vision är att fler personer kan vara med i en framtida utveckling av vår verksamhet.